Digitaal webinar Accu’s & laadstations – risico’s: 25 & 26 februari door AG Insurance

Laptops, smartphones, elektrische fietsen en auto’s … De laatste jaren komt het opladen en opslag van energie met behulp van accu’s meer en meer voor. Maar dat is niet zonder risico. Accu’s en laadstations kunnen namelijk brand veroorzaken.

Tijdens deze online-infosessie leggen we de nadruk op de risico’s van deze technologieën en op het belang van preventie.

Programma

Via dit digitale webinar leert u meer over de verschillende soorten batterijen, maar ook over laadstations, het gebruik ervan en de risico’s die eraan verbonden zijn, en de preventiemaatregelen. We sluiten af met een praktisch voorbeeld: het opladen van voertuigen in parkeergarages.

Wil u meer weten over de risico’s en de maatregelen om brand als gevolg van het gebruik en de opslag van batterijen of laadstations te voorkomen? Volg dan de gratis online-infosessie op 25 februari (11 uur) of 26 februari (14 uur). U volgt het webinar gewoon in uw kantoor, het duurt ongeveer 60 minuten.

Ik schrijf me in voor een van beide infosessies.

Opgelet:

  • Het e-mailadres dat u invult bij uw inschrijving gebruiken we voor alle verdere communicatie over deze sessie, ook om de link te bezorgen waarmee u inlogt op de dag zelf. Kies dus een e-mailadres waartoe u toegang hebt op de computer waarmee u de sessie zal volgen.
  • Ondervindt u problemen met het openen van de link in uw huidige browser, open de link dan bij voorkeur in Google Chrome of Firefox.
  • Enkele dagen voor de online-infosessie krijgt u een bevestigingsmail met een directe link naar het webinar. Op de dag van de sessie zelf krijgt u twee herinneringsmails (1 uur en 15 minuten vóór aanvang) met de link naar het webinar. Krijgt u de mails niet meteen? Kijk dan of ze niet in uw spam beland zijn.

Een webinar of online-infosessie: hoe werkt dat?

Hebt u nog vragen over het verloop van een online-infosessie of over de inschrijving? Dan vindt u hier ongetwijfeld het antwoord.

Als u vragen hebt over de webinars, kan u ons altijd contacteren via webinars.broker@aginsurance.be.

Wij wensen u een leerrijke sessie toe!

Bron: AG Insurance