Private banking


U beschikt over een aanzienlijk kapitaal om uw toekomstplannen te realiseren, maar wil zelf niet instaan voor het beheer. U laat het beheer van uw kapitaal liever over aan onze experts die u regelmatig informeren over hun beslissingen. U vertrouwt uw kapitaal toe aan AXA Private Management/Architas in het kader van een contract van discretionair vermogensbeheer.

Onze experts zullen uw portefeuille opbouwen en beheren in overeenstemming met uw beleggingsprofiel, dat jullie samen zullen bepalen. Zodra uw financiële situatie, uw kennis en ervaring met beleggingen en uw beleggingsdoelstellingen in kaart zijn gebracht, bepaalt u samen met de relatiebeheerder uw beleggingsprofiel. Dit profiel weerspiegelt het risiconiveau dat u bereid bent te nemen.

AXA Private Management/Architas heeft zes beleggingsstrategieën gedefinieerd, van meer voorzichtig tot meer agressief : Conservatief, Defensief, Neutraal, Dynamisch, Agressief en Flexible Allocation. Op basis van deze beleggingsstrategie, kan uw portefeuille samengesteld worden. Uw relatiebeheerder zal bijgestaan worden door een team van beleggingsexperts die steeds op de hoogte zijn van ontwikkelingen inhun domein.

Het resultaat bestaat uit een waaier van fondsen waarin bijna alle activaklassen, regio’s, thema’s, stijlen en sectoren vertegenwoordigd zijn. Deze fondsen zullen beheerd worden volgens het Core-Satellite principe zodat uw portefeuille zowel evenwichtig als performant is.

Samengevat: U vertrouwt ons en Axa Private Management/Architas uw geld toe (vanaf € 100.000)

Zij zorgen ervoor dat het opbrengt

Op basis van uw beleggingsprofiel

Door de marktactualiteit te volgen

Door opportuniteiten aan te grijpen

Door het risico te beheren

Steeds volgens uw wensen

6 beleggingsstrategieën

3 pijlers: aandelen, obligaties, alternatieve fondsen

Aanvraag offerte private banking


verreet-logo-k-klein Karen Verreet BVBA


Molenstraat 92
2270 Herenthout
014 85 05 07

info@verreet.be

Aangifte indienen


Schade auto aangevenSchade woning aangeven

Nuttige informatie


Vaak gestelde vragenAssurMIFID II-gedragsregelsDownloads