opening hypotheek.punt Kessel-Bevel

Wie een woonkrediet wil aangaan voor aankoop of bouw van een woning komt terecht in een kluwen van leenformules, rentevoeten en kortingen. Vergelijken is noodzakelijk want het gaat om een belangrijke beslissing. Maar shoppen bij meerdere banken vraagt heel wat tijd en zo eenvoudig is dat niet. Aan kortingen hangen meestal verplichtingen vast waardoor het erg moeilijk te berekenen is wat een lening werkelijk kost. De lage rentevoet is oogverblindend maar vaak een valkuil van te dure nevenproducten. Op termijn gaat het over vele duizenden euro’s verlies.

Wanneer het om woonkredieten gaat, willen mensen duidelijkheid en transparantie. Hypotheek.winkel verzamelt alle informatie over hypothecaire kredieten van 25 banken, ordent deze overzichtelijk en objectief en helpt hiermee de klant te vergelijken en te kiezen welke formule voor hem het best geschikt is. Omdat hypotheek.winkel volledig onafhankelijk werkt van banken en kredietinstellingen, krijgt de klant garantie op 100% neutraliteit.

Ons advies begint bij opstellen van het financieel plan, het effect van de gekozen kredietformule op het maandbudget en het fiscaal voordeel. De klant krijgt werkelijk begeleiding doorheen het hele proces van A tot Z. Want hypotheek.winkel verzorgt niet alleen de nodige administratie voor bank en notaris, maar geeft nadien ook concrete hulp bij het invullen van de belastingaangifte. Afspraak is ook mogelijk ’s avonds. En dit alles gratis, zonder enige verplichting.

Hypotheek.winkel bestaat al 15 jaar en heeft 107 vestigingen verspreid in Vlaanderen. Meer informatie vindt u op www.hypotheekwinkel.be.