Yongo, ga samen voor de dromen van uw kind

Een brandverzekering voor uw huis, een omnium voor uw wagen, een belegging voor een mooie oude dag… Voor al die behoeften hebt u de keuze uit een waaier aan oplossingen. En er is nu ook een vernieuwend concept voor hét belangrijkste project in uw leven: de toekomst van uw kinderen!

Yongo is een handig en eenvoudig online spaar- en beleggingsplatform voor kinderen en hun supporters, ondersteund door AG Insurance.

Ontdek hoe het precies werkt én hoe uw kinderen de eerste 20 euro in hun langetermijnproject van ons cadeau krijgen!*

Wat is Yongo?

Yongo is een online spaar- en beleggingsplatform met vele mogelijkheden. Via een website en app kunt u onder meer:

  • gratis een persoonlijke Yongo-account aanmaken en een spaar- of beleggingsformule uitkiezen in het voordeel van uw kind. Een enkele storting van 10 euro door u of een andere supporter volstaat al om te starten met sparen of beleggen voor zijn/haar toekomst.
  • sparen of beleggen op lange termijn, voor hun eerste auto.
  • sparen op korte termijn, voor een nieuwe smartphone.
  • familie en vrienden uitnodigen om ook supporter te worden en samen uw oogappel een financieel duwtje in de rug te geven.
  • evenementen en projecten aanmaken om samen voor te sparen (bv. bij een verjaardag of communie).
  • uw kind een eigen profiel geven zodat hij/zij zelf ook zijn/haar eigen projecten kan opvolgen, supporters uitnodigen, evenementen en projecten aanmaken. U bepaalt als ouder zelf wat uw minderjarig kind kan zien en doen.
  • uw kinderen laten leren over geld (plannen, de waarde van geld, keuzes maken, …), via de geïntegreerde Spaaracademie (vanaf 6 jaar). En u vindt er ook zelf artikels van experten, getuigenissen van ouders over kinderen, de kosten die ermee gepaard gaan, hun financiële opvoeding, enz.

De formule is interessant voor kinderen van elke leeftijd. U kunt het zelfs al voor de geboorte opzetten en gebruiken als cadeautip op het geboortekaartje! De Yongo lange termijn staat bovendien op naam van het kind, zodat u er altijd zeker van bent dat hij/zij er op zijn/haar 18de over kan beschikken.

Hoe werkt het?

U vindt alle details op www.yongo.be.
Lees hier meer over de technische kenmerken van de Yongo-producten.

Overtuigd? Klik dan op de Yongo-knop onderaan. In enkele kliks maakt u al een account aan en kunt u aan de slag.

Maar wacht! Ook wij geven uw kinderen graag een duwtje in de rug en worden met plezier hun eerste Yongo-supporter.
Vul bij het opzetten van hun spaar- of beleggingsformule(s) onze partnercode in en krijg 20 euro cadeau!*

Start een Yongo voor uw kind(eren) en krijg € 20 van ons cadeau!

Android app on Google play
Onze partnercode: TCLTHJ

Als u onze code gebruikt, kunnen wij – als uw onafhankelijke verzekeringstussenpersoon – bovendien samen met u een oogje in het zeil houden met betrekking tot de evolutie van de contracten. Zo bent u gerust dat u altijd over de meest optimale oplossingen beschikt, op maat van uw gezin.

Nog vragen?

Op de website www.yongo.be vindt u een ‘Contact’-knop die toegang geeft tot een uitgebreide lijst met vragen en antwoorden (FAQ), evenals de gegevens van een speciale helpdesk.

Nog andere vragen rond de bescherming van uw kinderen? Contacteer ons zeker voor een afspraak!

*Het voordeel van 20 euro wordt toegekend aan de Yongolange termijn van uw kind, nadat u of een supporter de eerste premie betaald heeft binnen de 30 dagen na het onderschrijven ervan.